Jong & dynamisch, eerlijk & transparant

Prettig zaken doen

WDI

We Do it Projecten is een jong en dynamisch bedrijf dat een breed pakket aan diensten kan aanbieden. Die zijn niet uit de lucht komen vallen maar in de loop van de tijd ontstaan vanuit de vragen uit de markt. En in dat proces zitten wij nog altijd: geleidelijk aan breiden wij onze voorzieningen en faciliteiten verder uit. Omdat opdrachtgevers dat van ons vragen, eigenlijk gewoon verwachten.

Eigenlijk is dit het verhaal van de beroemde steen die wij ooit in de vijver hebben gegooid. De eerste kring wordt nog steeds groter en intussen zijn er ook een paar bijgekomen.

Natuurlijk zijn wij gestart met een bepaalde visie. Die heeft steeds meer vorm gekregen maar is tegelijk ook veranderd. Dat laatste is bij ons een sleutelwoord: tijden veranderen, mensen veranderen. Wij proberen daar telkens op in te spelen. Dat vraagt natuurlijk een flinke mate van flexibiliteit en daar ligt nou juist een grote kracht van We Do it Projecten.
Centraal daarbij staan onze medewerkers en hoe ze zich opstellen: zij zijn in staat om vanuit deze visie te communiceren en te handelen.

Brede dienstverlening, de mogelijkheid om snel te schakelen, een grote beschikbare capaciteit en de kwaliteit van onze mensen stellen We Do it Projecten in staat om zich te meten met organisaties die veel groter zijn.

Innovatief, flexibel en creatief: onze kernwaarden

Wij willen u ontzorgen en gaan daarin ver, heel ver. Bij We Do it Projecten houden wij van eerlijkheid en transparantie. Wij zijn en blijven onszelf, en je merkt dat dat altijd klikt met mensen die ook zo in elkaar zitten. Wanneer beide partijen op één lijn zitten lopen de dingen bijna als vanzelf en is het veel eenvoudiger om samen de oplossing te vinden als zich iets onverwachts voordoet. En dat gebeurt eigenlijk altijd, toch?

Niet voor niets krijgen wij regelmatig de bevestiging dat relaties zich heel prettig voelen bij onze manier van werken. Dat past ook mooi in ons streven om altijd een basis te leggen voor langdurige samenwerking. En wij zien dat opdrachtgevers vaak uitgroeien tot onze beste ambassadeurs: ze promoten We Do it Projecten bij bevriende relaties én introduceren ons vaak weer wanneer ze bijvoorbeeld verhuizen naar een andere werkgever. Dáár zijn wij trots op, zó willen wij werken!

We Do it Projecten is onderdeel van de DRD Group.