Alle disciplines in eigen huis

We gaan ver in het ontzorgen

Dienst­verlening

We Do it Projecten is gespecialiseerd in middelgrote en grote opdrachten op het gebied van vastgoed, voor woningbouwcorporaties, vastgoedbeleggers, investeerders en vastgoedeigenaren of -beheerders. In een enkel geval werken wij voor particulieren, als het een interessant en wat meer omvangrijk project betreft.
Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verhuur-/verkoopbaar maken van vastgoed, onderhoud en styling, maar ook het oplossen van storingen en calamiteiten.

Het geheel van diensten dat We Do it Projecten voor u kan verzorgen is zeer uitgebreid en nog altijd groeiende. Dat volgt eigenlijk ook uit het werk: in grote lijnen samengevat beginnen wij vaak met het leeghalen op een locatie en vervolgens gaan wij het weer opknappen in het kader van de renovatie. In dat proces loop je tegen allerlei zaken aan zoals sloop, asbest, schilderwerk, stoffering, plafonds, energiezuinig maken, verlichting, inrichting etc. Afhankelijk van het beschikbare budget maakt de opdrachtgever dan de keuze voor nieuwe spullen of hergebruik, en zo houden wij ons vanzelf ook bezig met recycling.
Daarover gesproken: wij werken zoveel mogelijk volgens het Cradle to Cradle principe, de ultieme vorm van duurzaam ondernemen. Het streven is om zoveel mogelijk grondstoffen te verwerken die volledig hergebruikt kunnen worden zonder hun waarde te verliezen. Dat vraagt natuurlijk onder andere om een kritische blik op de producten die wij inkopen.

Een sterke groei is te zien bij het beheer, service en onderhoud (zowel klein als groot). Daarvoor beschikken wij over alle middelen en hebben onder meer timmerlieden, schilders, stoffeerders, behangers en klusjesmannen in dienst.
We vinden het heel belangrijk om hierin continuïteit te bieden.

Als gevolg van het tekort aan woningen in met name het goedkopere segment wordt We Do it Projecten de laatste jaren ook steeds vaker ingeschakeld bij transformatie: kantoorpanden die geschikt worden gemaakt voor bewoning. Meestal begint het met de opdracht tot leegslopen en vervolgens krijgen wij de vraag: “Wat doen jullie eigenlijk nog meer?” Dat leidt er vaak toe dat wij systematisch het hele project van A tot Z oppakken. Maar alleen op verzoek van de opdrachtgever, wij dringen ons nooit op!

A tot Z, totaalconcept … het zijn termen die u van veel meer bedrijven hoort. Maar vaak besteden ze vervolgens een groot gedeelte van de werkzaamheden uit, of zelfs alles. We Do it Projecten heeft alle disciplines in huis: wij doen alles zelf, met eigen personeel en een eigen machinepark. Het komt heus weleens voor dat wij extern mensen inschakelen, maar dan is het om op te schalen in capaciteit. De kennis ligt echter bij ons en wij zorgen zelf voor het begeleiden van de werkzaamheden. En dat is een werkwijze die minder vaak voorkomt dan u misschien zou verwachten.