WDI

Vacature Allround servicemonteurs buitendienst

Heb jij ervaring als servicemonteur, en kun je zelfstandig aan de slag gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Als Allround servicemonteur buitendienst bij We Do It Projecten verricht je allerhande klus- en sloopwerk met betrekking tot onderhoud en renovatie. Je werkt samen met collega’s aan het onderhoud of de renovatie van verschillende panden. Dagelijks vertrek je naar diverse adressen om o.a. verschillende werkzaamheden uit te voeren ter voorbereidingen of afronding van de renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Denk hierbij aan;
– Timmerwerkzaamheden
– Stofferen
– Sloopwerkzaamheden
– Verlichtingswerkzaamheden
– Aansturend werk voor collega’s

Functie-eisen

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het werk als servicemonteur buitendienst. Je beschikt over een proactieve houding en bent in staat om de werkzaamheden mogelijk zelfstandig uit te kunnen voeren. Omdat je veel zult samenwerken is het belangrijk dat je in staat bent om goed te communiceren. Je houdt je werkomgeving veilig en netjes en zorgt ervoor dat de regels worden nagestreefd.

Aangezien projecten/werkzaamheden zich in verschillende regio’s kunnen afspelen en van je verwacht wordt dat je zelfstandig te werk kan gaan, ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B.

Ben jij de versterking die wij zoeken? Solliciteer dan direct! Neem gerust contact op!
Mail je CV en motivatie naar: info@wedoit-projecten.nl