WDI

Vacature Administratief medewerker

Heb jij ervaring als administratief medewerker, ben je van alle markten thuis en kun je zelfstandig aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Als administratief medewerkers bij We Do It Projecten verricht je administratieve werkzaamheden met betrekking tot onderhoud- en renovatiewerk. Dagelijks houd jij je bezig met voorbereidende en administratieve werkzaamheden Denk hierbij aan;
– Telefonisch contact met klanten en leveranciers
– Aanmaken, versturen en doorvoeren van offertes
– Het verzorgen van een correct administratieproces
– Het controleren en inboeken van inkooporders
– Controleren van alle inkomende en uitgaande facturen
– Assistentie in overige taken, mits dit nodig is

Functie-eisen

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het werk als administratief medewerker. Je beschikt over een proactieve houding en bent in staat om de werkzaamheden mogelijk zelfstandig uit te kunnen voeren. Omdat je veel zult samenwerken en contact hebt met klanten, is het belangrijk dat je in staat bent om goed te communiceren. Je bent daarnaast mondeling en schriftelijk vaardig in het Nederlands en Engels. Je houdt je werkomgeving goed georganiseerd en netjes, en zorgt ervoor dat de regels worden nagestreefd.

Aangezien projecten/werkzaamheden zich in verschillende regio’s kunnen afspelen en van je verwacht wordt dat je zelfstandig te werk kan gaan, ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B.

Ben jij de versterking die wij zoeken? Solliciteer dan direct! Neem gerust contact op!
Mail je CV en motivatie naar: info@wedoit-projecten.nl